Besplatna dostava ⋅ Ekološki materijali ⋅ Samolepljive

Wall Murals 4 Me - FacebookWall Murals 4 Me - InstagramWall Murals 4 Me - Pinterest

Tapeta po meri ili kako urediti životni prostor tapetama

Datum: 19.03.2018

Posle višemesečnih priprema, pustili smo u rad domaću online prodavnicu za prodaju personalizovanih tapeta. Za početak - šta su to personalizovane tapete?

 

 

Personalizovana tapeta je motiv (fotografija, vektorski ili rasterski crtež, grafika, tekstura i sl.). Pravi se po izboru kupca, štampana digitalnom tehnologijom po unapred definisanim dimenzijama koje definiše kupac. Dakle, to nisu tipske tapete na koje ste navikli po prodavnicama boja i lakova, knjižarama i sl. Nisu ni foto-tapete koje su bile popularne '80-ih godina prošlog veka.

 

Ovo je unikatna grafika, dizajnirana namenski za Vaš prostor. Ova tapeta je praktično je neupotrebljiva na drugoj lokaciji, a često čak ni na drugom zidu iste prostorije. U tom smislu je ona zaista personalizovana, jer se namenski proizvodi za Vas u tiražu 1 komad.

 

Zbog različitosti proizvodne tehnologije, one zbog toga i nisu ni komercijalno ni po kvalitetu u istoj tržišnoj niši sa tipskim ponavljajućim motivima koji se sreću na poznatim tapetama. Ove tapete se proizvode tu, u Srbiji, baš onako kako je Vama potrebno. Ne čekaju se dugo, svega nekoliko dana od narudžbine je svaka tapeta kod svog kupca bez obzira u kom delu države se on nalazio, jer stižu kurirskom službom sa ilustrovanim uputstvom za montažu. Naravno, uvek je preporuka da to prepustite lokalnom profesionalcu koji zna kako se to najbrže i najefikasnije radi.

 

Naša ponuda obuhvata preko 85 miliona visokokvalitetnih motiva tekstura, pejzaža, fotografija, grafika, detalja, dečijih motiva. Svi motivi su licencirani i potpuno legalni za upotrebu u poslovnom ili stambenom prostoru i sigurno je da nikada zbog toga nećete imati problem oko autorskih prava, iz prostog razloga jer Vam motive donosimo u saradnji sa našim partnerom 123RF.com koji je zadužen za snabdevanje legalnim autorskim radovima. Odabirom motiva i kupovinom tapete, automatski dobijate ovlašćenje za primenu tog motiv na tapeti koju ste kupili i to je veoma važno istaći.

Ekološka UV tehnologija štampe tapeta je garancija zdravlja!


Sve naše tapete se štampaju digitalnom UV tehnologijom štampe sa nultom emisijom isparenja. To znači da Vaša prostorija nijednog trenutka neće imati otrovnih isparenja. Tako da ne morate da brinete za zdravlje porodice, kolega ili klijenata koji u prostoriji provode vreme. Otisci su vodootporni (ne i perivi na svim materijalima!) i UV otporni, pa neće izbledeti pod svetlom neonki ili sunca.

 

Materijali


Ponuda materijala se svodi na standardne samolepljive folije, a već od kraja Marta 2018., čim završimo testiranja, ponudu će upotpuniti i 7 različitih tekstura reljefnih papirnih tapeta sa protivpožarnim sertifikatom u samolepljivoj verziji i klasičnoj verziji za aplikaciju lepkom. Za sve kupce je dovoljno da posete našu prodavnicu na adresi mojatapeta.rs i tamo će pronaći sve neophodne informacije oko načina kupovine i isporuke.

 

Za arhitektonske studije i zainteresovane distributere smo pripremili posebnu ponudu, te je dovoljno da se jave putem maila na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Sve prikazane fotografije su delo produkcije preduzeća Ultraplanet d.o.o. i prodavnice MojaTapeta.rs

 

Motivi na slikama su delom autorski izvedeni, primljeni od strane naših kupaca, partnera, arhitektonskih studija ili preuzeti kroz naš online servis. Sve slike zadržavaju svoja autorska prava.

 

 

 

Ovaj sajt koristi se kolačićima (eng.cookies) u cilju što boljeg iskustva naših korisnika. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. OK